Adéu a la comunicació aèria amb Barcelona i Madrid

Darrers vols a l'aeroport de Findel, Luxemburg. Fotografia de Carles Domènec.

A les 16.55h, s’enlairarà avui el darrer vol a Madrid amb origen Luxemburg. Una hora més tard, ho farà un avió cap a Barcelona. Seran els dos darrers vols de Ryanair a la Península. L’ambaixada recomana no agafar-los si no és per un cas d’extrema necessitat. 

De la mateixa companyia, demà, arribarà al país centreeuropeu un vol procedent de Madrid, a les 16.20h, i, una hora més tard, un altre des de Barcelona. Tots els vols de Luxair a Barcelona, Palma i Madrid ja s’han cancel·lat fa dies.

L’aeroport de Findel, ha decidit tancar el trànsit de passatgers a partir de dilluns. Es mantindran els vols de mercaderies. La major part dels 3.000 empleats de Luxair, la companyia nacional luxemburguesa, s’acollirà a un atur parcial.  Les anul·lacions es preveuen, com a mínim, fins al 30 d’abril.