Els socis del projecte Bearn

Amics i amigues, ens adreçam a vosaltres com a editors de la revista Bearn, que com sabeu es dedica a la promoció de la literatura catalana feta en llengua catalana arreu del territori. La nostra singladura va començar el setembre passat i en aquests mesos us hem ofert més de 80 peces periodístiques entre entrevistes, reportatges, ressenyes, cròniques, inèdits de creació literària i aproximacions a la literatura infantil i juvenil.

Hem intentat fer un periodisme honest, de qualitat i hem intentat contribuir a donar una major visibilitat a la literatura de casa nostra sense renunciar a fer-la dialogar amb la que es tradueix de cap a la nostra llengua i prioritzant, sobretot, el treball que fan editorials mitjanes i petites, així com la feina d’escriptors que sovint no tenen el suport dels grans mitjans. Feim el periodisme en el que creiem.

Per això mateix, per continuar mantenint la nostra línia i perquè pensam que ara ja hem mostrat què som capaços de fer i cap on anam, és quan ens hem decidit a demanar-vos la vostra ajuda i el vostre suport i per això ens agradaria molt poder comptar amb vosaltres com a subscriptors de la revista. Som perfectament conscients que la crisi econòmica ens afecta a tots plegats, i molt especialment al món de la cultura, però també estam gairebé segurs que entre tots aconseguirem trobar la unió per enfortir la cultura i el país, i tenir mitjans de comunicació independents que s’ocupin del fet literari creiem que és una via per aconseguir-ho.

Per això mateix iniciam el període de captació de socis per a la nostra revista amb tres possibilitats de quota: 10 euros anuals, 20 euros anuals i amb una quantitat lliure a partir d’aquesta xifra. A canvi ens oferim a que figurin els vostres noms (si ho voleu) a l’apartat Els socis de Bearn. I per als socis de les dues categories superiors us oferim la possibilitat que us beneficieu d’un descompte del 15% en els cursos i tallers que oferim, tant en la seva versió presencial com en la virtual.

Gràcies a tots per la vostra ajuda!

Sí, vull fer-me subscriptor de la revista digital Bearn (http://revistabearn.cat) durant un any natural a partir del moment del pagament i ho vull fer amb una quota de:

10 euros

20 euros

Lliure (a partir de vint euros en endavant, marcar la quantitat)

Nom Mail

Cognoms Telèfon

Adreça

NÚMERO DE COMPTE: 2100-0863-24-0100953918 (La Caixa)

I envieu les vostres dades, si us plau, als correus electrònics ballaruga1@gmail.com i carles@carlesdomenec.com

Moltes gràcies.

 


 

ddb_logo

diaridandorra

LOGO EIX copy

Bearn Sala de Lletres – Cursos en literatura, periodisme i fotografia 

logo_bearn

 

Secció patrocinada per la llibreria Al·lots de Barcelona
Patrocina la secció Infantil-Juvenil

nuvol


SOCIS COL·LABORADORS

Albert Gassull

Eulàlia Valldaura

Joaquim Carbó

ONA LLIBRES

Gracià Sánchez Font. EL GALL EDITOR

Rafael Bernabéu Rupérez

Ponç Pons

Jordi Fernando

Eulàlia Vilaplana

Albert Figueras

Ainhoa Rubio