Serrat. 50 anys de cançons.

Serrat © Fotografia de Carles
Serrat © Fotografia de Carles
Serrat © Fotografia de Carles Domènec

És l’ofici de mig segle el que permet a Joan Manuel Serrat convertir una roda de premsa en una reunió plena d’emocions, a l’Arts Santa Mònica, envoltat de comissaris, directors i companys de professió. Serrat significa una banda sonora d’una època molt llarga. Són 50 anys de cançons des de la primera intervenció pública el 18 de febrer de 1965, a Ràdio Barcelona.

L’exposició recull objectes íntims del cantant. “Veure tot això fa sensació de vergonya i asfíxia, són coses d’un món personal”, afirmà el cantant. Hi destaquen cobertes de treballs discogràfics, el tamboret de la sala Bocaccio de Barcelona, lletres a mig fer de cançons conegudíssimes, llibres signats per autors com Pablo Neruda i fotografies de Serrat que ens recorden el pas del temps, per a molts marcat per les seves cançons.

L’escenari del espai expositiu permetrà els visitants cantar temes de Serrat, que es gravaran i emetran pel canal YouTube – Serrat. A més, és el lloc on el cantant fou batiat quan era una capella.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Exposició SERRAT. Arts Santa Mònica de Barcelona. Del 2 de juny al 13 de setembre.