TOTS CAP A ORGANYÀ

La fira del llibre del Pirineu ha arribat aquest cap de setmana a la seva dinovena edició. Es fa a Organyà i el programa d’actes va arrencar ahir horabaixa però continua tot el dia d’avui i demà. En aquest enllaç hi trobareu tot el programa

http://www.organya.cat/fotos/organya//noticies/fll2015.pdf

però ens permetem d’assenyalar com a molt atractius actes com la taula rodona sobre novel·la negra al Pirineu, avui a les 13.00 hores amb Pep Coll, Albert Villaró i Julián Camposagrado, la taula rodona sobre les biblioteques a l’alt Pirineu i l’Aran a les 19.00 hores i el lliurament dels premis literaris avui a la nit. La fira compta amb moltes activitats paral·leles per a grans i petits i no us la podeu perdre!Categories:Llibres

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: