ELS AUTORS LLEIDATANS, BEN PRESENTS DE NOU AL TIANA NEGRA

SONY DSC
Emili Bayo i Rafa Melero duen Lleida fins al festival Tiana Negra. Els dos autors presentaran les seves darreres obres al festival de novel·la negra en català del Maresme. 
Els autors de Lleida tornaran a ser ben presents en la nova edició del festival Tiana Negra. En aquesta ocasió serà Emili Bayo i Rafa Melero els autors que es desplaçaran fins a Tiana, prenent el relleu a Montse Sanjuan i a l’Albert Villaró, que hi foren l’any passat.

Emili Bayo, guanyador del premi Crims de Tinta per la novel·la Puta Pasta, defensarà l’obra en el marc de les taules rodones de novetats que es fan tradicionalment el dissabte al matí. Puta Pasta, publicada per RBA / La Magrana, ha obtingut un important reconeixement de la crítica i els aficionats al gènere negre i han ressituat a Bayo en el centre de l’actualitat literària del país.
Per la seva banda, el públic espera amb molta atenció la presència de Rafa Melero al Tiana Negra. I és que aquest mosso d’esquadra i escriptor va sorprendre a tothom amb La penitència de l’àfil, publicada per Crims.cat en la seva versió catalana. Melero ha presentat la novel·la en múltiples festivals literaris catalans i espanyols en els darrers mesos. En aquesta ocasió es presta al debat entre policies de veritat i policies de ficció i comptarà, entre d’altres, amb el policia i escriptor Pere Cervantes com a presentador. Jordi Cervera moderarà el debat.
foto portada 2
Amb la presència dels escriptors lleidatans, el festival manté la seva posta de ser un aparador de la novel·la negra publicada en català arreu del territori de parla catalana.