Bearn i La Veu del País Valencià, una nova sinèrgia

Amb l’acord entre les dues publicacions, la nostra publicació tindrà més presència al País Valencià

logo1

La revista Bearn i el diari digital La Veu del País Valencià han tancat un acord de col·laboració en virtut del qual Bearn té un accés directe des del portal del mitjà valencià i La Veu des de Bearn. Amb aquest acord ja són quatre mitjans d’arreu del territori amb els quals hem establert acords de col·laboració: Diari de Balears, Diari d’Andorra, Eix Diari i ara La Veu. L’objectiu d’aquests acords és donar una major visibilitat als nostres continguts aprofitant la solidesa de publicacions molt arrelades al territori amb les quals compartim punts de vista sobre la concepció del periodisme.

Així mateix, els nostres lectors podran accedir a partir d’ara a un mitjà que cobreix informativament tot el País Valencià i que té una nòmina de col·laboradors i opinadors de primer ordre com puguin ser Mariola Nos, Esperança Camps, Sebastià Carratalà, Francesc Viadel, Toni Mollà, Núria Cadenes, Anna Moner entre molts d’altres. El diari, que ofereix una informació rigorosa i de proximitat del conjunt del territori valencià, s’ha convertit en una referència de primer ordre per entendre què passa i per què passa en la política, societat i cultura.

Amb les nostres entrades, els seus lectors hi guanyaran una informació literària en català i amb vocació de primar les aportacions claus per a la nostra cultura que fan les editorials independents. Bearn s’ha convertit en els seus dos anys i mig d’existència en una revista de llibres que prima la literatura en català escrita arreu del país i que intenta acostar als lectors autors i propostes editorials que considerem que mereixen un major reconeixement. Acostant-los al País Valencià a través d’aquest acord el que fem és apostar pel que sempre hem defensat: la promoció de la literatura en català de qualitat feta en qualsevol lloc del territori a tot el territori. Per això aquest acord ens omple de satisfacció.