Paula Jarrín guiarà la nostra literatura infantil i juvenil a la Fira de Bolonya

Acabem de saber que Paula Jarrín, al càrrec de la llibreria Al·lots de Barcelona, serà la comissària de la participació de Catalunya i Balears a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya. Prepararà una exposició d’il·lustradors per al recinte de la fira i una segona mostra, que es podrà veure a la ciutat italiana.

paula-jarrin-web

La proposta, que Jarrín ha presentat a través de l’empresa Taleia Cultura, ha estat seleccionada per un jurat format per responsables de l‘Institut Ramon Llull, l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, l’Associació de Professionals de la Il·lustració de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

S’ha de destacar que la literatura en català serà la convidada a la propera Fira de Bolonya, la més important del món dedicada al llibre infantil i juvenil (amb 60.000 visitants) i que tindrà lloc del 3 al 6 de abril del 2017. Les cultures convidades a la cita dels darrers anys són la sueca, la brasilera, la croata i l’alemanya. Recordem que la literatura catalana fou la convidada d’honor de la Fira del Llibre de Frankfurt l’any 2007.

Si voleu llegir el comentari de la nova comissària, penjat fa unes hores al lloc web de la llibreria Al·lots, i que permet endevinar una manera de fer, aquí el teniu: http://www.llibreriaallots.com/bolonya-amunt-i-lij/:

Enhorabona, Paula.

Carles Domènec