BARCELONA, EL PAÍS DELS CONTES

El festival Munt de Mots arriba a la seva vuitena edició i arrenca avui a la sala Luz de Gas.

No tenen més contes que en Calleja, perquè ells no els editen, sinó que els expliquen. I no en tenen pas pocs, per explicar, sinó una infinitat. No són sopars de duro. Ni batalletes dels avis. No. Només són contes. Però vés per on quins contes! N’hi ha per a tots els públics i de tot arreu i la intenció és que aquests contes dialoguin (verb de moda que pocs apliquen) amb els espectadors de tota la ciutat per crear una comunitat nova i transformada, la dels que atresoren un munt de mots al seu interior.

Munt de Mots és avui per avui el festival de contacontes més gran del país i en aquesta vuitena edició es presenta com “un escenari per construir, precisament, un país on la pau, la imaginació, la política, el diàleg… convisquin de la mà i al mateix temps. I tothom està convidat a imaginar aquest país, aquest món millor”.

En aquest sentit, hi ha més de 40 activitats programades —entre espectacles per a adults, infantils,tallers, conferències, espais per a la participació directa del públic, maratons, presentacions de llibres, contes als hospitals i moltes més, que es faran en fins a 30 espais diferents de la ciutat i amb extensions a Cardedeu i Gavà.

La inauguració tindrà lloc a la sala Luz de Gas avui dilluns a les 20.00 h, amb entrada lliure i s’hi podran veure les actuacions d’Aldo Méndez(Cuba), Jota Villaza (Colòmbia), Fanny Fuguet (Veneçuela), Felicia Fleck (Brasil),Ana Cristina Herreros (Madrid), Adelaide Mancuzo (Itàlia), Noemí Caballer, i la cantautora Meritxell Naranjo (Catalunya).

Podeu consultar tota la programació aquí: http://www.neuschorda.com/wp-content/uploads/Progama-Munt-de-Mots-2017-FINAL-EN-PDF.pdf