Jill Schoolman i Chad W. Post guanyen el Premi Internacional J.B. Cendrós

Guardonats de la Nit de Santa Llúcia 2018. Fotografia de Carles Domènec.

Els editors nord-americans Jill Schoolman i Chad W. Post han estat guardonats amb el Premi Internacional J.B. Cendrós. Ho ha anunciat avui Òmnium Cultural I ho justifica “pel seu compromís amb la internacionalització de la literatura catalana a través de la publicació d’obres referents que mai no havien estat traduïdes a l’anglès”. 

El jurat del premi està format per Antoni Bassas, Joan Becat, Laura Cendrós, Carme Colomina, Josep Gifreu, Elena Jiménez, Mary Ann Newman i Vicent Partal. 

Chad W. Post és editor d’Open Letter Press, que ha publicat obres de Mercè Rodoreda i de Quim Monzó. Jill Schoolman és editora i fundadora d’Archipelago Books, i ha traduït a Josep Pla, Josep Maria de Segarra i Serge Pey