Els periodistes culturals premien Carme Fenoll i els bibliotecaris

 

Carme Fenoll, II Premi Ressenya

Carme Fenoll, a la llibreria Laie de Barcelona. Fotografia de Carles Domènec.

L’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya ha concedit avui migdia el II Premi Ressenya a Carme Fenoll (Palafolls, 1977), cap del servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. L’entitat vol reconèixer la bona predisposició que sempre ha mantingut la premiada vers la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes.

“Reivindico més espai per al periodisme cultural”, assegurà Fenoll a la llibreria Laie de Barcelona, i declarà que “treballem amb la matèria crítica més important de la societat”. De la seva tasca, destacà que “la nostra visibilitat avança favorablement però hi ha poca presència de les activitats de les biblioteques als mitjans, s’ha de canviar la imatge de les biblioteques com a espais tristos, seriosos, on no hi passa res, a més el rol del bibliotecari ha canviat”.

Carme Fenoll, II Premi Ressenya

Carme Fenoll. Fotografia de Carles Domènec.

 

 Categories:Crònica

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: