Els periodistes culturals premien Carme Fenoll i els bibliotecaris

Carme Fenoll, II Premi Ressenya. Llibreria Laie de Barcelona. 18 febrer 2016. Fotografia de Carles Domènec.

 

Carme Fenoll, II Premi Ressenya
Carme Fenoll, a la llibreria Laie de Barcelona. Fotografia de Carles Domènec.

L’Associació de Periodistes Culturals de Catalunya ha concedit avui migdia el II Premi Ressenya a Carme Fenoll (Palafolls, 1977), cap del servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. L’entitat vol reconèixer la bona predisposició que sempre ha mantingut la premiada vers la comunicació cultural i la dinamització del seu sector tenint en compte tots els seus agents, inclosos els periodistes.

“Reivindico més espai per al periodisme cultural”, assegurà Fenoll a la llibreria Laie de Barcelona, i declarà que “treballem amb la matèria crítica més important de la societat”. De la seva tasca, destacà que “la nostra visibilitat avança favorablement però hi ha poca presència de les activitats de les biblioteques als mitjans, s’ha de canviar la imatge de les biblioteques com a espais tristos, seriosos, on no hi passa res, a més el rol del bibliotecari ha canviat”.

Carme Fenoll, II Premi Ressenya
Carme Fenoll. Fotografia de Carles Domènec.