ADAM ZAGAJEWSKY A L’HABITACIÓ 2016

L’home que està considerat com el poeta més influent de la contemporaneïtat a Europa recita avui al CCCB a les 18.30 hores en el marc de la seva estada creativa a Mallorca

zagajewski_adam_fot_tomasz_wiech_kadr_6162095_2_1

El poeta polonès Adam Zagajewsky serà el protagonista avui horabaixa d’un dels recitals poètics més interessants del darrer temps. Zagajewksy és el primer convidat del programa Habitació 2016 que impulsa la Universitat de les Illes Balears, i que compta amb la col·laboració del PEN Català, l’hotel Son Jaumell, el CCCB i l’Estudi General Lul·luià. El passat dia 4 va arribar a Mallorca i s’hi estarà fins al dia 29 en un projecte de residència creativa que, a més a mes, comptarà amb un total de sis actes literaris del qual el recital d’avui n’és el segon i l’únic que se farà a Barcelona.

Segons que es desprèn de l’explicació del programa, el que es pretén amb aquest seguit d’estades és aprofitar la tradició dels hotels literaris per reflexionar sobre nous models i possibilitats de trobada entre la indústria turística i la cultural.

El poeta estarà acompanyat en el recital per Biel Mesquida, Sebastià Perelló, Narcís Comadira, i Pepa López. Tots ells llegiran poemes de Zagajewsky traduïts al català per Xavier Farré el 2004, quan Quaderns Crema va decidir publicar Terra de foc, únic títol poètic traduït al català de l’escriptor polonès. La presidenta del PEN-Català, Carme Arenas, presidirà l’acte que se celebrarà a les 18.30 hores al CCCB amb entrada lliure.Categories:Crònica

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: