GRÀCIA LLEGEIX: EL CAP DE SETMANA S’OMPLE DE PARAULES

MÉS DE QUARANTA ESCRIPTORS SE CITEN AL PRIMER FESTIVAL LITERARI DEL DISTRICTE QUE COMENÇA DEMÀ I DURA FINS DIUMENGE

Més de quaranta escriptors de tots els gèneres literaris protagonitzen la primera edició del festival Gràcia Llegeix que se celebrarà al districte barceloní els propers dies 18-19 i 20 de novembre. Un total de sis taules rodones, un recital de narrativa i un altre de poesia –en homenatge a Enric Casasses-, una ruta literària, tres tallers pràctics i  dues càpsules especials, conformen una programació que es pot consultar a www.graciallegeix.cat

gracia-llegeix-festival-literatura-districte-gracia-2016

El festival és una idea de la jutgessa Míriam de Rosa i compta amb coordinació literària dels escriptors Sebastià Bennasar i Josep Camps. Segons va explicar la jutgessa, “l’objectiu inicial era fer quelcom per augmentar el nombre de lectors al districte i per donar major visibilitat als escriptors, però a la vegada mostrar una vessant social molt important i per això les activitats que hem inclòs al voltant del discurs de l’odi o de la literatura feta a les presons”.

Literatura escrita per escriptors graciencs; novel·la negra, novel·la infantil i juvenil, una taula sobre la literatura catalana i una sobre l’erotisme i l’amor a la novel·la i una altra sobre novel·la històrica, conformen la programació d’un festival que arrenca amb voluntat de perdurar en el temps i que en aquest tres dies retrà homenatges a Jesus Moncada i Joan Perucho -serà durant la nit de narradors del divendres 18 al centre Moral i Instructiu de Gràcia-; a Joaquim Carbó (dissabte a migdia a la biblioteca Jaume Fuster); al poeta Enric Casasses (dissabte a la nit al centre cultural La Violeta) i a Pompeu Fabra (a migdia de diumenge a la finca Sant Salvador)Categories:Reportatges

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: