VIATJAR SENSE MOURE’S DE CASA: COMANEGRA ENGEGA MOTORS

L’editorial Comanegra torna a reinventar-se. L’editorial que va importar a casa nostra la campanya Adopta una llibreria ha decidit posar en marxa un nou projecte: l’obertura d’una agència de viatges a través de la seva parada virtual. L’objectiu és convidar els lectors a viatjar a través dels llibres ara que gairebé serà impossible viatjar.

Per això mateix, han transformat l’aparador de la parada en una agència de viatges que permetrà triar destinacions a través de llibres del catàleg de l’editorial agrupats per diferents temàtiques: llibres per desplaçar-se a països llunyans; per viatjar en la història; per viatjar a Catalunya; llibres que permeten viatges emocionals intensos; d’altres per fer recorreguts per Barcelona i per viatjar a un futur millor.

Així mateix, tot un seguit d’experts recomanaran els seus llibres preferits i prepararan un seguit de postals pensades per als lectors amb suggeriments de lectura que ajudin -com si fos una guia de viatges- a fixar-se en aspectes concrets de l’obra que potser no es podrien acabar de veure.  La iniciativa va començar divendres i s’allargarà vuit setmanes.

A més, els viatjants que comprin més de 30 euros en llibres de Comanegra a qualsevol llibreria o a l’editorial entraran en el sorteig d’un val de 100 euros en llibres que es podran bescanviar en 10 llibreries del pais escollides pel seu fons de literatura de viatges i a més a més també hi haurà un joc a través de les xarxes que permetrà conèixer millor el catalèg de l’editorial.

Alguns dels títols que es proposen per a aquests viatges són Barcelona pam a pam, de l’Alexandre Cirici; Els vulnerables, de Julià de Jòdar; 999 de la Heather Dune Macadam; Groc, història gràfica d’una lluita, del Toni Galmés, per exemple. Una iniciativa més de l’editorial per fer front a les dificultats derivades del Coronavirus que demostra que la imaginació és fonamental per aconseguir allò que diuen tots els editors: fer un llibre tampoc és tan complicat, el veritablement difícil és vendre’l. Bon viatge.